Ambassadeur van Seniorweb

Het computermannetje is ook ambassadeur van seniorweb. Seniorweb is een landelijke organisatie die met name 50 + (er is geen leeftijd grens meer) helpen met computer problemen. Ik richt me met name op pc hulp aan huis. Seniorweb geeft ook zeer handige cursussen die vaak ook online beschikbaar (steeds vaker) staan. De cursussen worden gegeven in leercentra door het hele land.

In het leercentrum in Lelystad ben ik ook actief als ambassadeur. Er is daar ook een computer inloop. Daar geven ze ondersteuning bij het computergebruik. Wilt u handiger worden met Word en Excel? Heeft u interesse in foto’s bewerken of Facebook? Of wilt u meer weten over e-mailen? Ervaren vrijwilligers staan klaar om u te helpen tijdens de gratis computer inloop. U kunt met al uw vragen op computer gebied langskomen. We gaan zoveel mogelijk persoonlijk met u aan de slag en inventariseren waar uw behoeften liggen qua workshops en cursussen.

Wanneer: Elke maandag van 10.00 – 12.00 uur & Elke donderdag van 13.30 – 15.30 uur.Locatie:    Computerruimte in Atolplaza, Schor 1. Contact:   0320 – 707 159 of j.smid@welzijnlelystad.nl

 

Advertenties